A holnapot ma építjük

A technológiai forradalom alapjaiban írja át a vállalatok, hitelintézetek működését, ügyfeleikkel és partnereikkel való kapcsolatát. Az informatika és az üzleti folyamatok közötti határvonal egyre jobban elmosódik, drasztikus mértékben nő az IT-szolgáltatási szektor, különösen az IT-tanácsadói képességek stratégiai jelentősége.

A piaci versenyben előtérbe kerül az ügyfélélmény: a digitalizáció révén a vállalatok és a hitelintézetek a tech óriásokéhoz hasonló színvonalú, komplex, intelligens, személyre szabott szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek. Elkerülhetetlen a vállalati folyamatok digitalizálása, a régi informatikai platformok korszerűsítése, a mesterséges intelligencia fokozott alkalmazása, amivel a cégek jelentősen javítani tudják működési és költséghatékonyságukat, versenyképességüket.

A vállalatoknak, hitelintézeteknek egyszerre kell tehát lépést tartaniuk a páratlanul gyors, igen költséges és egyre komolyabb szakértelmet igénylő technológiai fejlődéssel, digitalizálniuk saját működésüket, miközben folyamatosan nő kitettségük a kiberbiztonsági kockázatokkal és az informatikai szakemberek hiányával szemben. Ezeknek a kihívásoknak a komplex, hosszú távú és szakszerű kezelésében nyújtunk segítséget ügyfeleinknek a Takarékinfo Zrt.-nél.

A Takarékinfo Zrt. a hazai banki informatika piacvezető szolgáltatója, pénzforgalmi specialistája, a hitelintézeti Mergers & Acquisitions tranzakciók piacvezető IT-szakértője. Magas színvonalú, hatékony és rugalmas megoldásainkra, valamint kimagasló szakértelmünkre építve komplex üzleti és IT-szolgáltatásokat kínálunk az ügyfeleinknek – hosszú távon kiszámítható módon, fajlagosan alacsonyabb, igényekhez igazított működési költségek mellett, ezáltal hozzájárulva ügyfeleink versenyképességének növeléséhez.

Az eredmény: korszerű, biztonságos IT-alapokra helyezett üzleti és technológiai fejlődés, javuló költséghatékonyság és versenyképesség, az alaptevékenységre fókuszáló vállalatirányítás.

Ezt a hosszú távú, stratégiai partnerséget, közös üzleti-informatikai gondolkodást és együttműködést képviseli a Takarékinfo Zrt. a hazai piacon egyedülálló tapasztalatával, szakértelmével, országos jelenlétével, közel 400 fős szakembergárdájával.