DIGITALIZÁCIÓS ÜZLETI ÉS TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSEK


Digitális platform

A Takarékinfo Zrt.-nél konténerizációs technológián alapuló digitális platformot alakítottunk ki, a hazai szabályzói környezet és a legmodernebb információbiztonsági irányelvek figyelembevételével.

„Cloud-ready” környezetünk elemei túlmutatnak az iparági standardeken. ­Fon­tosnak tartjuk a stabil alapokat, a magas szintű biztonság és pontos mérhetőség biztosítását, amelyre felépíthetjük közösen a jövő digitális megoldásait. Komplex koncepcióban gondolkozunk, amit a megrendelőnk üzleti igényeit részletesen megismerve, testreszabunk.

Hisszük, hogy a jövőtálló, skálázható, hibatűrő – a kor minden követelményének megfelelő – digitális platform felépítése a jövő üzletfejlesztésének fundamentuma.

Platform- és architektúratervezés

A Takarékinfo Zrt.-nél számottevő tapasztalatra tettünk szert a rendkívül részletesen és szigorúan szabályozott, folyamatosan változó pénzügyi szektor informatikai kiszolgálásának terén. Folyamatosan követjük a jogszabályi és az üzleti követelmények változását, egyeztetjük a megrendelői és – rendszerintegrátori szerepünk esetén – a szállítói oldallal, a változások kapcsán elvégezzük a szükséges enterprise- és infrastruktúra-architektúra tervezését és kivitelezését. A tervezésben a korszerű technológiák alkalmazása mellett a biztonságot és a megvalósíthatóságot tartjuk szem előtt.

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk az alábbi alapinfrastruktúra megoldások terén: VMware és Hyper-V virtualizáció, AIX, RHEL és Windows operációs rendszerek, Oracle, MSSQL, MYSQL adatbázisok, openshift, kubernetes, docker swarm konténerizációs megoldások

Segítünk kiválasztani a piacon elérhető megoldások közül a megfelelőt, vagy egyedi megoldásokat fejlesztünk.