MINŐSÉGI ÜZLETI FOLYAMATOK TÁMOGATÁSA


IT-tanácsadás

Számunkra a tanácsadás az ügyfeleink helyzetének, igényeinek és céljainak alapos megismerésével kezdődik. Csak akkor tudjuk a megfelelő megoldást javasolni, megtervezni és leszállítani számukra, ha alaposan feltérképeztük és megértettük, hogy milyen piacon, milyen üzleti környezetben működnek, mik az aktuális kihívásaik. Az IT-tanácsadás tehát a célok közös értelmezésével, a közös nyelv kialakításával veszi kezdetét.

Gondolkodjunk együtt, ha a saját IT-szervezet fenntartása és működtetése túl költséges, vagy nem szállítja a megfelelő eredményeket, esetleg új technológiára, piaci tudásra van szüksége.

Segítünk az IT-szervezet átvilágításában, a fejlesztendő területek beazonosításában, a döntés-előkészítésben, az IT-pályázatok kiírásában, kiértékelésében és lebonyolításában.

Célunk, hogy az informatika a lehető legjobban szolgálja ügyfeleink üzleti érdekeit. Olyan megoldásokra törekszünk, ahol az IT hatékonyan támogatja az üzleti célok elérését.

Minőségbiztosítás

Kimagasló tapasztalatokkal rendelkezünk elsősorban IT governance és IT szakmai auditok végrehajtásában. Auditjainkat valamilyen külső vagy belső szabályozásnak, működési elvárásnak való megfelelés ellenőrzése céljából, előre meghatározott szempontrendszer szerint végezzük. A vizsgálat végén a főbb területekre, témakörökre ajánlásokat fogalmazunk meg, majd rendszeres időközönként visszamérjük a fejlődést, a haladást, és beszámolunk róla az ügyfeleinknek.

A technológiai megújulás folyamata 2021-ben tovább folytatódik az EuroBank V3 fejlesztési projekt keretében. A fejlesztés célja ezúttal az üzleti folyamatokat vezérlő kódolás felülvizsgálata és egy modernebb programnyelvre való átírása, valamint a felhasználói felület megújítása.

A szabályozási környezet folyamatosan változik, amihez az üzleti működésnek is alkalmazkodnia kell, ehhez nyújt támogatást a Takarékinfo megfelelés (compliance) területén végzett tevékenysége. Felmérjük, hogy a változás milyen hatással van a folyamatokra és a rendszerekre, majd elkészítjük a követelményspecifikációt, megtervezzük és implementáljuk a rendszeroldali módosításokat.